Energie vergelijken

Of we met zijn allen veel energie vergelijken? Nee, zelden tot nooit. Af en toe krijgen we misschien eens een opdringerig telefoontje van een callcenter, waardoor we ons laten verleiden, maar verder zijn we gewoontedieren. Nochtans hebben heel wat studies al aangetoond dat energie vergelijken loont. Meer nog: energieleveranciers profiteren van trouwe klanten die netjes elk jaar verlengen en trouw hun facturen betalen.

Energie vergelijken wordt er makkelijker op
Moet dat zo zijn? Helemaal niet, want de afgelopen jaren is het veel gemakkelijker worden om energie te vergelijken. Niet dat de energieleverancier het kluwen aan informatie minder ingewikkeld hebben gemaakt, maar er zijn wel energievergelijkers op de markt gekomen. Levver.be is zo een energievergelijker die je heel veel geld kan doen besparen in slechts enkele minuten tijd.

Dagelijks tarieven vergelijken

Het team achter Levver.be vergelijkt dag in dag uit de energieprijzen van zowat alle energieleveranciers in België. Dat is een heel klusje, maar wordt netjes samengevat in een makkelijk bruikbare simulator waar jij als consument mee aan de slag kan. Je moet dus niet zelf alle websites gaan uitspitten of naar gekleurde informatie luisteren van je energieleveranciers, dat doen ze bij Levver.be voor je. Door simpelweg enkele gegevens in te geven en je gezinssituatie krijg je een haarfijne berekening van je energiekost en weet je ook onmiddellijk hoeveel geld je kan besparen door over te stappen. Energie vergelijken duurt slechts 5 minuten, maar het geld dat je bespaart is een veelvoud daarvan.

Ongebonden kiezen

Bij Levver.be vergelijken ze ongebonden en in alle vrijheid. Je kan dus op je 2 oren slapen na het vergelijken: je hebt sowieso voor de goedkoopste energie oplossing gekozen. Natuurlijk kan je ook intekenen op groepsaankopen, maar vaak kom je dan individueel bedrogen uit. Door de simulator van Levver.be in te schakelen bereken je je energietarief op maat en ben je ook niet gebonden aan een heleboel voorwaarden. Naast het vergelijken van energie staat er ook nog een heleboel andere nuttige informatie op de website van Levver.be. Informeer je grondig, zodat je door je energieleverancier niet met een kluitje in het riet wordt gestuurd.

Laat je overstap regelen

Vergelijken is natuurlijk de eerste stap, administratief je overstap in orde brengen de volgende. Maar ook hier schiet Levver.be te hulp. Zij regelen immers de volledige overstap voor jou. Buiten je huidige energieleverancier verwittigen hoef je helemaal niets te doen. Al de rest neemt Levver.be voor zijn rekening. Zo geniet jij wel van de besparing, maar hoef je zelf verder geen actie te ondernemen. Hoe dat kan? Bij Levver.be zit hun verdienmodel in de overstap, dit nemen ze dan ook met plezier van je over.

Terwijl jij tot honderden euro’s per jaar kan besparen door voor een goedkopere energieleverancier te kiezen, wordt het werk eigenlijk volledig voor je gedaan. Waarom zou je het niet proberen?  Wist je trouwens dat jaarlijks opnieuw een check doen via Levver.be je nog veel meer kan opleveren? Er komen elk jaar nieuwe spelers bij en tarieven schommelen sterk. Jaarlijks energie vergelijken en overstappen pakt vaak heel voordelig uit!

https://trouwfotograaf.wordpress.com/
https://sierpoorten.wordpress.com/
https://metaalconstructie.wordpress.com/
https://ankitainuhonden.wordpress.com/
https://akitahondencentrum.wordpress.com/
https://hondenkennelakita.wordpress.com/
https://groterashonden.wordpress.com/
https://hondenrassenakitainu.wordpress.com/
https://woningbouw.wordpress.com/
https://woneneninterieurblog.wordpress.com/
https://woningbouw.wordpress.com/
https://woneneninterieurblog.wordpress.com/
https://taxiluchthaven.wordpress.com/
https://allesoverbeveiligen.wordpress.com/
https://allesoveralarmsystemen.wordpress.com/
https://tuinhuizen.wordpress.com/
https://leuketuinideeen.wordpress.com/
https://allesovertuinen.wordpress.com/
https://energiezuinigbouwen.wordpress.com/
https://ecologischbouwentips.wordpress.com/

Advertenties