Wat doen wij?

GreenFox gelooft dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft! Elke beperking brengt een specialiteit met zich mee.
Wij werken voor diverse grote opdrachtgevers waarbij wij werkzaamheden uitvoeren die passen bij de kwaliteit van onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze specialisten kunnen tegen een scherp tarief uw werk uit handen nemen. Daarmee kunt u buiten kosten reduceren ook invulling geven aan uw social return, participatiewet en PSO of MVO beleid.

GreenFox bestaat uit 4 afdelingen;

GreenFox Lighting
GreenFox is ontstaan met het verduurzamen van bestaande verlichting. Wij renoveren of plaatsen nieuwe energiezuinige (led)verlichting. De werkzaamheden worden, onder begeleiding, uitgevoerd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij onder andere voor Strukton, Amsterdam RAI, Croon Wolter & Dros, Heijmans, Rijksvastgoedbedrijf, Woningbouwverenigingen, etc. Mocht u willen weten wat u kunt besparen neem dan vrijblijvend contact op.

GreenFox Social Return
GreenFox Social Return geeft invulling aan uw Social Return, participatiewet of PSO ambities. Wij adviseren bedrijven op basis van no cure no pay. Wij kunnen uw Social Return paragraaf schrijven voor uw aanbesteding maar ook de gehele Social Return verplichting overnemen. Denk daarbij aan werving en selectie, loonkosten, administratie, detachering, begeleiding en monitoring. Alles op no cure no pay basis.
Wilt u meer weten over Social Return? Neem dan contact op.

GreenFox Seafood
Speciaal voor u pellen wij dagelijks Hollandse garnalen met de hand. Wij voegen geen conserveringsmiddelen toe aan deze handgepelde garnalen. De unieke smaak van de Hollandse garnaal komt dan immers pas echt tot zijn recht. Kortom: een ware traktatie voor de echte liefhebber van garnalen. Al onze specialisten hadden voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt maar zijn nu werkzaam als garnalenpeller voor de topchefs van Nederland zoals Jonnie Boer, Herman den Blijker en Pierre Wind. Onze Hollandse garnalen worden verkocht onder de naam North Sea Deluxe.

GreenFox Analytics
GreenFox inventariseert voor gemeenten en (energie)bedrijven diverse objecten zoals gas-, water-, en elektra meterstanden. Hiermee realiseren wij een gigantische besparing voor onze opdrachtgevers. Uiteraard op no cure no pay. De werkzaamheden worden onder begeleiding van GreenFox Analytics uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Advertenties